U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.
MicroSkinPolish

Openingstijden

Maandag 10.00 tot 21.00  
Dinsdag 10.00 tot 21.00  
Woensdag gesloten
 
Donderdag 10.00 tot 21.00  
Vrijdag
10:00
tot
18:00
 
Zaterdag gesloten

06 55 898 137

 

Revité Skincare - Beren 62 - 9714 DV Groningen - 06 55 898 137  

MicroSkinPolish

Een nieuw revalutionair systeem voor huidverbetering. De Medcos MicroSkinPolish! Uniek in de wereld en wetenschappelijke technologiën. Zeer vernieuwend waar een gewone microdermabrasie in het niet valt.

 

 

 

 

 

 

 

Medcos MicroSkinPolish 3 stappen:
1. Microdermabrasie.
2. Low Level Laser Technology.                                          
3. Polishing the skin.

Medcos MicroSkinPolish voor het behandelen van:
- Rimpels.
- Grove poriën.
- Acne littekens.
- Slechte huid.
- Verslapte huid.

Microdermabrasie
De MicroSkinPolish behandeling start met het schoonmaken van de huid middels een krachtige microdermabrasie. Microdermabrasie is een techniek waarmee onregelmatigheden van de huid, rimpels, comedonen (mee-eters), littekens ontstaan door acné, vergrote poriën en ondiepe littekens minder zichtbaar gemaakt kunnen worden.

 

Bij microdermabrasie wordt de huid (derma) tot in de papilaire dermis (dit is het laagje onder de opperhuid) laagje voor laagje afgeschaafd door middel van aluminiumoxidekristallen. Bij dit proces komen oude en dode huidcellen los welke via een vacuüm techniek direct in het systeem terug gezogen worden.

 

De behandeling maakt de huid schoon en stimuleert de aanmaak van collageen en elastine in de huid. Het regeneratievermogen van de huid zorgt voor nieuwe en jonge cellen waardoor de huid jonger en frisser oogt.

 

Na een microdermabrasie behandeling is de huid schoon en ontvankelijk voor actieve stoffen en klaar voor de 2de stap van de MicroSkinPolish behandeling.

 

LLLT/ Cold Laser in combinatie met hyaluronzuur
Low Level Laser Technology (LLLT/ Cold Laser) is de toepassing van rood en bijna infrarood licht om de huidherstel te bevorderen. Het rood en bijna infrarood licht wordt geproduceerd met diode lasers. De intensiteit van de diode lasers is niet zo hoog als een chirurgische laser en daardoor ontstaat er geen verwarmingseffect. Het wordt daarom ook wel koud laser genoemd.

 

De cellen in het lichaam absorberen de lichtbundels en zetten ze om in energie die herstel en genezing bespoedigt. Het licht stimuleert de energieproducerende delen van de cel om stoffen aan te maken die het vernieuwingsproces van de beschadigde cellen versnellen. De "batterij" van de cellen krijgt als het ware een kick om weer normaal te functioneren. Door het optimaal laten functioneren van de huidcellen, zal de huid er frisser uit gaan zien.

 

Tijdens de LLLT behandeling wordt een actief serum met hyaluronzuur in de huid gesluisd. Met de leeftijd daalt het HA- gehalte (hyaluronic acid) in de huid, met als gevolg dat de vochtregulering van de huid verzwakt en de huid er droog en ruw uitziet. Het hyaluronzuur zal door de huid worden opgenomen en de huid verstevigen.

 

Polishing the skin in combinatie met polishing cream
De afsluitende behandeling voedt en beschermt de huid. Middels een massagekop met een roterend effect wordt de polishing cream in de huid gemasseerd. De Polishing cream bevat actieve werkstoffen, als vitaminen, anti-oxidanten en SP-factor. De behandeling werkt ontspannend en energiestromen worden gestimuleerd, waardoor spanningen losgelaten worden en de huid tot rust komt. Ook worden de bloedcirculatie en de lymfevaten gestimuleerd, waardoor afvalstoffen het lichaam sneller verlaten.

 

Een behandeling duurt ongeveer 60 minuten ( incl. epileren, verwijderen van onzuiverheden en gezicht- , hals- , nek- , decolleté- , en hoofdmassage). Het resultaat na een kuur van 6 á 8 behandelingen een beduidend jonge, frisse, stevige, egaler en gladde huid. Met een onderhoudsbehandeling van een keer per 4-6 weken blijft de verbetering duidelijk zichtbaar en duurzaam!