U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.
Microdermabrasie

Openingstijden

Maandag 10.00 tot 21.00  
Dinsdag 10.00 tot 21.00  
Woensdag gesloten
 
Donderdag 10.00 tot 21.00  
Vrijdag
10:00
tot
18:00
 
Zaterdag gesloten

06 55 898 137

 

Revité Skincare - Beren 62 - 9714 DV Groningen - 06 55 898 137  

Microdermabrasie

Tijdens de microdermabrasie behandeling wordt een fijne straal microkristallen door middel van een vacuümzuigkracht langs de huid gezogen. De microkristallen "zandstralen" zo steeds een klein laagje van de opperhuid af, waardoor de huidstructuur zichtbaar verbetert. De dieptewerking is afhankelijk van de ingestelde zuigkracht van de vacuümpomp, van de snelheid waarmee de microkristallen langs de huid worden gezogen en het aantal streken over hetzelfde gebied. Op deze manier is microdermabrasie een doseerbare en controleerbare behandeling. De behandeling in kuurverband geeft het beste resultaat. Circa 5 tot 10 microdermabrasie behandelingen met een tussenpoos van 10-14 dagen. Als oppepper volstaat een behandeling per 4 à 6 weken. Het is belangrijk dat u uw huid vanaf twee weken voor de behandeling niet meer blootstelt aan de zon of zonnebank!

Microdermabrasie is geschikt voor:

- Een totale huidverbetering. 
- Fijne lijntjes.

- Pigmentatieproblemen.
- Onregelmatige huidoppervlak.
- Vale huid.
- Grove poriën .
- Acné littekens (niet actieve acné).
- Verstopte poriën.
- Rokershuid.  
- Door de zon beschadigde huid. 
                                                                                        

  Contra indicatie voor microdermabrasie:

 - Rosacea
- Fijne huidstructuur.
 

- Couperose.
- Eczeem.
- Droge/ uitgedroogde huid.
- Herpes simplex.
- Diabetes.
- Zonnebrand.
- Gebruik van bloedverdunners en antibiotica.

  

Huidreactie

 U ziet direct na een behandeling dat uw huid intensief behandeld is. De huid ziet er licht rood tot roze uit en heeft een frisse uitstraling. De huid zal aanvoelen alsof u te lang in de zon heeft gezeten. Een paar uur na de behandeling kan het zijn dat de strepen van de behandeling zichtbaar gaan worden. Dit is een normale reactie. De huid kan tot twee dagen na de behandeling rood zien. Na de microdermabrasie behandeling kunt u in feite gewoon weer aan het werk. Sporten of het nemen van een hete douche of een sauna bezoek wordt ten strengste afgeraden i.v.m. de reeds bestaande versterkte doorbloeding van de huid door de microdermabrasie behandeling.

Nazorg

 Na de behandeling wordt aangeraden om uw huid met uiterste zorg te behandelen. De huid is nu verdund en erg gevoelig voor invloeden van buitenaf. Voorkom blootstelling aan zonlicht tot enkele weken na de behandeling. Bescherm daarom uw huid gedurende de gehele behandelingsperiode met Prevention+ van Image Skincare spf 30. Dit geldt ook in de winter; uw huid is zijn natuurlijk bescherming tegen UV straling kwijt, waardoor u gevoeliger wordt voor het ontwikkelen van pigmentverschuivingen in de huid.

 

Gebruik verder geen make-up tot 24 uur na de behandeling en onderga geen andere behandelingen van de huid gedurende twee weken. Ook zwemmen wordt de eerste twee weken na de behandelingen afgeraden in verband met de gevoeligheid van de huid.