U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.
Injectables & Botox

Openingstijden

Maandag 10.00 tot 21.00  
Dinsdag 10.00 tot 21.00  
Woensdag gesloten
 
Donderdag 10.00 tot 21.00  
Vrijdag
10:00
tot
18:00
 
Zaterdag gesloten

06 55 898 137

 

Revité Skincare - Beren 62 - 9714 DV Groningen - 06 55 898 137  

Injectables en Botox

Mededeling:
Prijsverlaging Botox € 165,00 i.p.v. € 220,00!

Anti-rimpelbehandelingen met injectables en Botox

Revité Skincare biedt u anti-rimpelbehandelingen met diverse injectables en Botox. Om een gezonde, stralende huid te behouden is een goede dagelijkse verzorging en regelmatig bezoek aan de schoonheidsspecialiste essentieel. Een gezonde huid ontkomt natuurlijk niet aan natuurlijke verouderingsproces. Oppervlakkige en diepere rimpels kunnen dan worden opgevuld met speciale injecteerbare producten. Afhankelijk van de diepte en de plaats van de rimpels wordt bepaald welk product geschikt is. Er wordt alleen gewerkt met, uit wetenschappelijk onderzoek gebleken, betrouwbare producten. Vooraf en tijdens de behandeling wordt steeds met u overleg gepleegd, zodat er een esthetisch resultaat wordt geboekt. Deze behandelingen worden uitgevoerd door cosmetisch arts, de heer dr. Peter Driessen. Kijk voor meer informatie op www.face-it-almere.nl/. dr. Peter Driessen is lid van N.V.C.G. 

 

De volgende producten worden gebruikt:

- Botox (Dysport)

Wat is het?
Het is een eiwit dat in de natuur voorkomt en is de merknaam van het receptmiddel Botuline Toxine Type A.

Waar is het voor te gebruiken?
Het is bij uitstek een middel om selectief spieren te ontspannen die voor een ongewenste gezichtsuitdrukking - en rimpelvorming zorgen. Botox wordt gebruikt voor de behandelingen van verticale frons, horizontale frons, kraaienpootjes en bij overmatige transpiratie van handpalmen en oksels.

Wat doet het?
Het remt de overdracht van zenuwimpulsen op spieren en zweetklieren. Als het in de spier wordt ingespoten, blokkeert dit de zenuwimpuls die voor de samentrekking zorgt. Als het in de huid van oksel of hand wordt gespoten remt het de zweetproductie. Dit effect is niet blijvend, maar de behandeling kan probleemloos worden herhaald. Het biedt een gerichte behandeling tegen rimpels die ontstaan door voordurende samentrekking van de spieren, maar houdt alle zenuwfuncties ter plekke intact.

- Hyluronzuur

Hyaluronzuur is een tijdelijk middel dat ongeveer een jaar resultaat geeft. Het is met name geschikt voor hen die flexibel willen blijven in de resultaten van de aanpassingen in het gelaat. Hyaluronzuur is geschikt voor kraaienpootjes, liplijntjes, wanglijnen, neuslip-lijnen, verticale frons, lipvergroting en contourverbetering van de lippen en grotere huiddefecten. De arts werkt met verschillende merken Hyaluronzuur.

- Radiesse

Radiesse is geschikt voor het verbeteren van gelaatscontouren en het op vullen van diepere rimpels, opbouwen van kaaklijn, wangen en jukbeenderen. Het resultaat is tot 2 jaar na de behandeling zichtbaar.

-Sculptra

Wat is het?
Sculptra is een product dat het lichaam aanzet tot vorming van nieuw collageen. Collageen is een eiwit dat de stevigheid van de huid en de daar onder liggende weefsels waarborgt. Dat betekend dat het lichaam zelf het werk verricht om de huid te herstellen.

Waar bestaat het uit?
Sculptra bestaat uit melkzuurpolymeren die zijn verwerkt in een Hydro-gel. Een polymeer is een keten van aan elkaar zitten moleculen. De 100% zuivere melkzuurmoleculen waaruit de polymeren bestaan, worden ontrokken aan vruchten en bieten. Sculptra is dus een volledig natuurlijk product.

Waar is het voor te gebruiken?
Zeer effectief tegen volume- , elasticiteits- en collageenverlies van de huid. Het heeft een ‘liftend’effect op de huid. Meestal volstaat 3 tot 4 behandelingen. Sculptra blijft meestal 2 jaar bestaan, daarna kan met nabehandelingen het resultaat worden behouden. Het nieuw gevormde collageen blijft namelijk bestaan.